2014/01/17

KITCHEN: Gefu Spirelli!

Vandaag kwam PostNL langs met een wel héél leuk cadeautje, voor mezelf! De Gefu Spirelli! De wat? Met dit super handige keukenapparaat kun je gemakkelijk, in twee maten, pasta snijden van verschillende soorten groente zoals komkommer, wortel en courgette! Ideaal voor als je geen granen mag, meer groente wilt eten of gewoon lekker wilt variëren! 

Met de Spirelli draai je de groenten als een soort potlood door een puntenslijper en het komt er weer uit als lange pasta-slieren. Het voordeel is dat de zaadlijsten, van bijvoorbeeld komkommer en courgette, in het apparaat blijven zitten!


Gefu Spirelli

Je kunt de groente-pasta rauw (al dente) serveren en even op smaak brengen met wat olie, citroensap, zout en peper. Als je van wat zachtere pasta houdt kun je de slieren even kort aanbakken in olie of (room)boter.  


Ik heb voor het merk Gefu gekozen omdat deze snijder mooi compact is en niet meteen je gehele keukenkastje in beslag neemt. Ik heb hem besteld bij de Meesterslijpers en was nu in de aanbieding voor maar 15,75! Zodra ik hem uitgeprobeerd heb in een lekker recept, zal ik meteen een post plaatsen.
Xoxo Anneke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten