2014/01/04

HAPPY NEWYEAR & WELCOME BACK!

Hallo lieve volgers,

Allereerst: een héél gelukkig maar vooral gezond nieuwjaar toegewenst! Ik hoop dat jullie, net als ik, fijne feestdagen hebben gehad. 
Happy 2014!

Tijd voor een nieuw jaar, mijn jaar! Heel cliché maar ook ik heb goede voornemens. Afgelopen jaar was, ondanks mijn afstuderen, niet echt een topjaar. Het ligt vast aan het cijfer! Een van mijn voornemens voor 2014 is het vinden van een leuke baan. Ik heb afgelopen zomer mijn studie communicatie afgerond en nu is het tijd voor het echte werk, carrière maken! Verder wil ik (nog) meer leuke dingen ondernemen met de mensen van wie ik houd. Genieten. Ook wil ik fit blijven door veel te blijven sporten, mijn gezonde levensstijl te behouden en me nog meer te verdiepen in hoe ik dit het beste voort kan zetten.


Ook een heel belangrijk voornemen is weer beginnen met bloggen! Een tijd geleden koos ik ervoor om 'eventjes' te stoppen, puur omdat ik er niet meer aan toe kwam. De start van het nieuwe jaar vond ik tevens een mooi moment om weer opnieuw te beginnen met mijn blog dus: welcome back to Anny's & veel leesplezier!

Xoxo Anneke

2 opmerkingen:

  1. Yay leuk dat je terug bent!! Ik ga je weer lekker volgen. Jij ook een heel heel fijn 2014. We gaan er iets moois van maken :-)

    BeantwoordenVerwijderen